• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi
 
 

Vuokramökit Porin Onnenkoskella

 

Tyylikkäät vuokramökit Onnenkoskella Porissa!!

Porin Lampissa Onnenkoskella sijaitsee täydellisesti varustellut vuokramökit. 

Jokaisella mökillä on oma uimaranta, laituri sekä soutuvene (myös pelastusliivit). Jokaisella mökillä on oma piha-alue ja parkkitilaa autoille. Siivous sisältyy majoituksen hintaan!

Jokaisessa mökissä (98m²) on kaksi 2 hengen makuuhuonetta sekä makuuparvi neljällä vuoteella. Lisäksi saunamökin parvella on makuupaikat kahdelle. Vuodepaikat on siis yhteensä 10 hengelle.

Kaikki mökit on varusteltu kattavasti: päämökin keittiön varusteluun kuuluvat jääkaappi/pakastin, liesi ja uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä 10 hengen astiasto arkeen ja juhlaan. Ruokaa voi valmistaa kätevästi myös ulkotiloissa sijaitsevalla, jokaisen mökin varusteluun kuuluvalla kaasugrillillä.
Vaikka huvilat sijaitsevat lähellä toisiaan, on jokaisella kuitenkin selkeästi omat piha-alueet sekä parkkitilaa autoille. Pihojen välittömässä läheisyydessä on hyvät marjamaastot ja puutarhoissa kasvavien hedelmäpuiden sato on vapaasti vuokralaisten nautittavissa.

Alueella kulkee kattavat retkeily- ja ulkoilureitistöt. Useat kosket tarjoavat niin melojille ja kalastajille kuin muille luonnosta nauttiville oivat puitteet omatoimiseen seikkailuun.

Tulopäivänä saapuminen klo. 15.00 ja lähtöpäivänä mökin luovutus klo 12.00.

Ahlaisten k-market noin 5 km.

Noormarkusta löytyy useampi ruokakauppa sekä alko, matkaa sinne tulee noin 11 km

Katso yhteystiedot »

 

HINNASTO

TALVI 27.10 - 31.5:

150 € / yö, 450 € / vkl (pe-su), 700 € / viikko (7 yötä)

KESÄ 1.6 - 31.8:

325 € / yö, 750€ / vkl (pe-su), 1200 € / viikko (7 yötä)

VUOKRAA TÄÄLTÄ!