• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Pikku x

Kokkaamme katukeittiön tapaan tuhteja makuja tuoreista raaka-aineista

Rento ravintola Porissa

Pikku x

Pikku x on mutkaton ravintola Porin Yrjönkadulla, jossa tehdään street food -tyylistä ruokaa, mutta omalla twistillä, asiakkaiden toiveita myös kuulostellen. Käytämme vain tuoreita raaka-aineita, ja omin kätösin väännämme kaiken mitä vain voimme, aina majoneeseista alkaen.

Meillä ei turhia pönötetä, vaan keskitytään olennaiseen – hyvään ruokaan, juomaan, ihmisiin ja yhdessäoloon. Sopii tulla syömään tai huuhtomaan vain juomaa kurkusta alas, kuten omia Pikku x -olusiamme!

Takaamme, että vatsa täyttyy ja mieli virkistyy, saavut sitten maha nälkää kiljuen tai vain hiukan ehkä hiukoo -fiiliksellä. Meiltä saat mukaan myös take away -annoksia.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut aina lounasajasta alkuiltaan!

Katso sijantimme »

Pikku x

Näin syntyi Pikku x

Syksyllä 2016 kaksi keittäjää päätti yhdistää voimansa. Ensin löytyi tila, sitten alkoi suunnittelu. Siten syntyi ravintola, joka sai nimekseen Pikku x.

Katukeittiöstä ja omasta tyylistä ideoiden saatiin aikaan ensimmäinen ruokalista, jota aloimme muokata asiakkaitamme kuunnellen. Avoimin mielin olemme edelleenkin liikkeellä, kuuntelemme mitä meiltä halutaan ja muokkaamme toimintaamme sen mukaan. Avoin, rento ja asiakkaitamme kunnioittava tunnelma on ravintolamme syvintä ydintä! 

Tule siis syömään tai nouda mukaan – tehdään yhdessä Pikku x:stä jotain suurta!

Ota yhteyttä »

Catering

Tulemme myös kotiisi

Tietysti luvan kanssa eli cateringin merkeissä. Ja toki erilaisiin juhlatiloihin, joissa tilaisuutesi sitten pidetäänkään. Pitopalvelun voit tilata helposti catering-sivulta kokoamalla itse oman menusi, me autamme tarvittaessa, joten soittele ihmeessä, niin katsotaan sopivat ruoat juhlaasi. 

Ota yhteyttä »

Yhteistyössä

  • TENHON TILA